Blog Archive

Tuesday, July 11, 2017

Lepota je dosadan način kako opisati osobu.
Nemoj biti prelepa. Lepota je dosadan način kako opisati osobu. 

,,Svako je lep na svoj račun'', možda je i ova rečenica izašla iz mode, i nema gde nije napisana, ali to je istina. Da razjasnimo nešto, ne postoji ružna osoba, svako od nas osobu vidi drugačije, niko ne gleda istim očima.
Neko sve što vidi jeste zgodno telo, savršeno prave zubi, bez bubuljica, sa jagodicama kada se osmehne, ali ispod toga leži prava čovekova lepota. 
Možda neko sve što želi da vidi jeste tu odmah, spolja, ali kada se malo potrudiš, i upoznaš osobu malo bolje, vidiš sve ono što nisi mislio da postoji. saznaš da osobu krase pročitane knjige, i poeziju koju piše u tri ujutru. 
Osobu krasi onaj njen mrak što krije duboko u sebi, i ne dopušta da izađe na površinu.
Dok pričaš sa devojkom, upijaš svaku njenu reč, i u očima joj vidiš onu tugu koja sve razara i stiže. 
Odjednom, misli o njenim rupicama kada se osmehne nestaju, zaboraviš njene oči, i njeno telo ti je kao i svako drugo. vidiš je samo iznutra.
Saznaš da vodi dnevnik, gde zapisuje svoja osećanja, saznaš da kada je tužna sluša Merlina. Saznaš takođe da voli decu, shvatio si da ONA pokušava uživati u svakom trenutku, i osmehuje se svakom prolazniku. 
Saha shvataš da postoje i druge stvari koje krase čoveka, a da nije telo i izgled. Ti što čitaš ovo, baš TI vrediš , i pokušaj da se razdvojiš, nemoj biti kao svaka druga osoba ovde, budi svoja, budi najbolja verzija sebe. Čitaj, piši, putuj, smej se, osmeh je besplatan lek za sve. Budi srećna, neka te boli briga za tuđa mišljenja, a kada dodje vreme..neko će znati to da ceni. ♥ 


7 comments:

 1. Bravo! Upravo kako si i rekla - najvažnija je unutrašnja lepota, sve ostalo je prolazno. Divan post, zaista. Fotografije su takođe fantastične!

  Introverted dreamer

  ReplyDelete
 2. savršenstvo postoji samo ako ga mi vidimo tako..da vam kažem ja neśto, i tebi ali i svima, ne postoji savršeno telo, savršeno lice, savrśena osoba, i svaka osoba koja teži ka tome cilja u prazno..śto je nebuloza čista. i bukvalno stojim iza svake tvoje reči, jer se ono pravo i jedino iskreno..nalazi iznutra, duboko u nama! divna si❤

  alijindnevnik.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Zaista jako lepo rečeno!
  Lepota je najlepša kada je unutrašnja karakteristika <33

  ReplyDelete
 4. Jako lep post, draga. Slažem se da je najvažnija unutrašnja lepota, a da je sve ostalo prolazno. Nastavi sa ovakvim postovima.

  laAdda | Wednesday Cooking - Macarons

  ReplyDelete
 5. Divno si ovo napisala, totalno se slažem! Ako osoba nije prelijepa unutra, ništa ti ne znači njezina vanjska ljepota♥

  nevergiveup656.blogspot.hr

  ReplyDelete
 6. Kao da sam ja pisala slažem se u potpunosti !Jako lijep post.
  Follow for follow ?
  Novi post https://hisandherway.blogspot.ba/ ❤

  ReplyDelete
 7. Zanimljiv post, volim ovakve teme na blogovima.
  Oduvek sam verovala da oni koji nisu dobri iznutra nemaju sta da traze spolja.
  Uvek govorim svojim prijateljicama da ne gledaju decka koji je prelep i zgodan ako mu je karakter i on kao osoba nesto najgore na svetu.
  Najlepsa je unustrasnja lepota.
  Pogledaj moj blog ako zelis: https://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

  ReplyDelete